Sophie Spang | Smuuk Skin
Smuuk Skin Ambassadør Sophie Spang

Model

Sophie Spang

Hvad er din tilgang til skønhed?

Jeg har hele mit liv arbejdet som model og har derfor altid været i en branche, hvor udseende spiller en vigtig faktor. Men for mig er skønhed ikke kun udseende. Jeg synes skønhed primært kommer med menneskets udstråling, positivitet og livsglæde, og så kan man ellers se ud som man vil.

Hvorfor bruger du Smuuk Skin?

Med mit arbejde som model, er det vigtigt, at jeg gør mit for at holde mig sund og passe på mit udseende. Hver dag bliver ansigt og hår udsat for nye produkter og bakterier, som kan være ret skadeligt i længden. Jeg har altid haft en ret sensitiv hud, der også er ramt af urenheder. Jeg har altid syntes, at hudplejeprodukter kan være en jungle at finde rundt i, og jeg har aldrig rigtig fundet noget der har gjort noget ekstraordinært for min hud. Med hjælp og råd fra eksperter i faget, gik det hurtigt op for mig, at det bedste man kan gøre for at passe på sin hud, hår og negle, er ved hjælp indefra. Da jeg var med til at skyde kampagnen for SMUUK SKIN, blev jeg meget begejstret for deres koncept, og vidste hurtigt, at det var noget der faldt i min interesse.

Hvad er dine 3 bedste skønhedstips?

1. Drik rigeligt af vand – et råd du sikkert har hørt før, men det er der helt sikkert også en grund til. Vand er godt for dit indre og dit ydre, og det kan både ses og mærkes. Mine bedste tip er, altid at starte dagen med et stort glas vand, og altid at have en flaske vand på sig.

2. Søvn. Endnu en kliché, men søvn er godt for både ens hud, hjerne og alle andre organer.

3. Husk at give dig selv komplimenter hver dag. Når du elsker dig selv, kan det ses på din udstråling. Vær positiv og vær dig selv – det må være mit aller bedste råd.