I TRYGGE DANSKE HÆNDER

OM smuuk skin

Effektive produkter fra Smuuk Skin

Naturlighed og den indre hudplejerutine er blevet en stor del af danske kvinders hverdag og der er en voksende bevidsthed om, at hår og hudvitaminer er en afgørende del af en effektiv hudplejerutine. Derfor har vi skabt produkter der indeholder aktive ingredienser, der er komplet fri for dovne indholdsstoffer.

Danske JemoPharm på Møn har mere end 30 års erfaring i udvikling og fremstilling af vitaminer og mineraler af højeste kvalitet. Vi står bag flere danske kosttilskudsserier som sælges i danske og udland.

Med denne erfaring og kompetence har vi, sammen med forskere og eksperter, udviklet en serie af cosmeceuticals til hud og hår.

Smuuk Skin, er en serie af eksklusive produkter målrettet kvinder med fokus på indre hudpleje, optimal effekt & wellness i hverdagen.

Vores produkter er sammensat ud fra en baggrund af videnskabelige studier, hvor mængden af vitaminer og mineraler er afstemt med de mængder, der jf. kliniske studier giver en påvist effekt. Uden kompromis med kvalitet og dokumenteret effekt.

Om Smuuk Skin | Smuuk Skin

Emma Louise Fugleberg

Digital Brand Manager for Smuuk Skin - Bachelor i Ernæring & Sundhed.

Som digital produktchef for Smuuk Skin, arbejder jeg med alle komponenter som indgår i et digitalt produkt, fra start til lancering.

Jeg brænder for aktive ingredienser og indre hudpleje som kan mærkes. Alle kvinder skal føle sig trygge og hjemme i vores fortælling og Smuuk produkter.

Om Smuuk Skin | Smuuk Skin

Mikael Mohr

CEO

Med 25 års erfaring næringsstoffer og et netværk af forskere med fokus på ’inner-beauty’ arbejder jeg med at udvikle og forbedre vores Smuuk skin serie.

Flere og flere studier understøtter, at en række næringsstoffer forbedrer hudens kvalitet og derfor er det vigtigt at holde vores produkter opdateret.

Om Smuuk Skin | Smuuk Skin

Lars Lindmark

DR. med.sc. (ph.d)

Scientific Advisor. Lars har gennem 40 år arbejdet med udvikling af kosttilskud og lægemidler inden for en række næringsstoffer.

Lars’ pioner udviklingsarbejde har skabt grobund for de nye Smuuk Skin formuleringer. Hans ekspertise har været med til at løfte vores skønhedstabletter til et nyt niveau, hvor klinisk dokumenterede studier danner grundlag for sammensætningen.

”Der er de seneste 10 år blevet fortaget mange studier indenfor cosmeceuticals som understøtter, at kvaliteten af dermis er afhængig af en række næringsstoffer som vitaminer, mineraler og aminosyre. I udarbejdelsen af Smuuk Skin har vi anvendt ingredienser som er dokumenteret og i mængder som understøttes i studier.

Næste skridt i udviklingen af Smuuk Skin er at igangsætte produktspecifikke studier, der kan understøtte den synergetiske effekt af de forskellige ingredienser i formuleringerne med forventningen om hurtigere og/eller større effekt”.