Morten Kongsbak | Smuuk Skin
Smuuk Skin Ambassadør Morten Kongsbak

Stylist

Morten Kongsbak

Hvad er din tilgang til skønhed?

Min tilgang til skønhed kommer meget igennem mit arbejde, hvor jeg laver hår og make up. På den måde møder jeg mange forskellige mennesker, som jeg skal gøre endnu skønnere. For det meste udenpå, med lækre hudplejeprodukter, make up og gode hårprodukter. Min egen tilgang til skønhed, er mere noget der kommer indefra. Jeg er blevet ældre og derfor tænker jeg mere over hvad og hvordan jeg spiser, og søger for at spise kosttilskud, så jeg kan holde min hud og mit hår sundt. Jeg træner og det er vigtigt for min mentale sundhed at jeg kommer afsted 4 gange om ugen, så føler jeg mig sund. Udover kosttilskud og træning, så har jeg et badeværelse der indeholder ret mange hudpleje produkter. Jeg elsker at passe på min hud og har en rutine jeg følger morgen og aften, uden undtagelse. Og så “mister” jeg i løbet af dagen.

Hvorfor bruger du Smuuk Skin?

Jeg bruger smuuk skin, fordi det er vigtigt for mig at jeg giver min hud og mit hår de bedste betingelser for at se godt ud. Jeg er utrolig forfængelig, og da jeg ikke altid er god til at spise varieret og især ikke at få drukket nok vand, så tager jeg kosttilskud for at styrke min hud indefra og det virker på hele kroppen og ikke kun i ansigtet. Det giver mig en god følelse når jeg spiser kosttilskud, fordi jeg ved jeg gør noget godt for min krop. Jeg synes det er vigtigt at huske på sin krop, da mange af os stresser rundt, inklusiv mig selv og får ikke altid sovet nok. Så derfor er det en nem og god måde for mig at passe lidt ekstra på mig selv.

Hvad er dine 3 bedste skønhedstips?

1. Mit bedste skønhedstips må klart være at du skal huske at hygge dig. Jeg er selv en kæmpe livsnyder, så jeg tror det er vigtigt at hygge sig, og lave ting der gør dig glad. Det synes jeg man kan se på folk. Glade mennesker stråler altid. Så hvis du bliver glad af en løbetur, skal man løbe en tur, hvis man bliver glad af et glas vin synes jeg man skal tage et glas vin.

2. Mit råd nummer 2 må være at man skal prøve at få sovet nok. Jeg kan selv se en forskel når jeg har sovet godt og nok. Så prøv at få sovet og hvis ikke du kan nå det i hverdagen, så se om du kan nå en lur i weekenden.

3. Mit sidste råd må være at have en rutine for din hudpleje. Jeg renser min hud, mister, bruger øjencreme, serum og så dagcreme om dagen og nat creme om natten. Huden er mere aktiv om natten, derfor er det vigtigt med en creme der arbejder mere med huden om natten. Og så tager jeg smuuk skin kosttilskud hver dag, for at pleje min hud ekstra godt indefra.