Vi har svarene


I nedenstående finder du svar på de oftest stillede spørgsmål i forhold til vores Smuuk Skin produkter. Finder du ikke svar på det du søger, så kontakt os endelig på info@smuukskin.dk

Smuuk Skin er 100% dansk, og det samme er vores produktion, som de eneste på markedet. Det er med til at sikre den høje kvalitet, og vi producerer selvfølgelig under farmaceutisk kontrol. Skønhedstabletterne bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet. Smuuk Skin ansigtsolierne bliver produceret i Nordsjælland af Ahlmann Oil.

For at kunne anprise vores produkter med de forskellige skønhedsegenskaber skal man kunne påvise og henvise til undersøgelser, som videnskabeligt dokumenterer virkningen. Smuuk Skin skønhedstabletter er underlagt kosttilskudslovgivningen, som kontrollerer, hvad man må anprise på produkter.

Ja, du kan trygt kombinere flere af vores produkter.

Alle vores tilskud er produceret og udviklet med henblik på at kunne tage flere produkter på samme tid.

Der er taget systematiske forholdsregler i brug for at sikre et overblik over næringsindholdet og maks. indtag pr. daglig dosis.

Nej, de næringsstoffer som du ’forkæler’ din krop og hud med virker i huden på hele kroppen. Så, hvis du bruger Smuuk Skin HydroBalance vil du også opleve, at du på albuer og/eller knæ har mindre tør hud.

Vores tabletter indeholder ikke ingredienser, der er skadelige for mor eller barn under graviditeten, men vi anbefaler altid, at du rådfører dig med egen læge, før du indtager kosttilskud under graviditet.

Tabletternes farver er naturlige eller naturidentiske.

smuuk™ skin YouthOptimizer indeholder kollagen, som er udvundet af fisk, samt astaxanthin, der kan indeholde rester af skaldyr. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner over forfisk/skaldyr, bør du ikke tage smuuk™ skin YouthOptimizer.

smuuk™ skin HydroBalance indeholder blandede, naturlige karotenoider, som er udvundet af algekarotener, hvor der i fremstillingsprocessen indgår soja og fiskegelatine. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner over for soja/fisk, bør du ikke tage smuuk™ skin HydroBalance.

smuuk™ skin PureSkin indeholder astaxanthin, der kan indeholde rester af skaldyr, og blandede, naturlige karotenoider, som er udvundet af algekarotener, hvor der i fremstillingsprocessen indgår soja og fiskegelatine. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner over for skaldyr/soja/fisk, bør du ikke tage smuuk™ skin PureSkin.

smuuk™ skin SunPrepare indeholder blandede, naturlige karotenoider, som er udvundet af algekarotener, hvor der i fremstillingsprocessen indgår soja og fiskegelatine, samt astaxanthin, der kan indeholde rester af skaldyr. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner over for soja/fisk/skaldyr, bør du ikke tage smuuk™ skin SunPrepare.

Smuuk Skin forhandles på udvalgte apoteker, skønhedsklinikker og webshops. Se hele forhandlerlisten her