smuuk-skin-ekspert-lars | SMUUK skin

Lars Lindmark

DR. med.sc. (ph.d)

Scientific Advisor. Lars har gennem 40 år arbejdet med udvikling af kosttilskud og lægemidler inden for en række næringsstoffer.

Lars’ pioner udviklingsarbejde har skabt grobund for de nye Smuuk Skin formuleringer. Hans ekspertise har været med til at løfte vores skønhedstabletter til et nyt niveau, hvor klinisk dokumenterede studier danner grundlag for sammensætningen.

”Der er de seneste 10 år blevet fortaget mange studier indenfor cosmeceuticals som understøtter, at kvaliteten af dermis er afhængig af en række næringsstoffer som vitaminer, mineraler og aminosyre. I udarbejdelsen af Smuuk Skin har vi anvendt ingredienser som er dokumenteret og i mængder som understøttes i studier.

Næste skridt i udviklingen af Smuuk Skin er at igangsætte produktspecifikke studier, der kan understøtte den synergetiske effekt af de forskellige ingredienser i formuleringerne med forventningen om hurtigere og/eller større effekt”.

smuuk-skin-ekspert-zarko | SMUUK skin

Zarko Ahlmann Pavlov

Parfumeur

Med Zarkos ekspertise inden for dufte og olier, har han taget Smuuk Skin til et nyt nivau og tilført alt det bedste i 2 luksuriøse ansigtsolier.

Ahlmanns producerer Smuuk Skin ansigtsolierne i Saunte, Nordsjælland.

”Jeg har altid været fascineret af olier, deres molekylære former og hvordan de arbejder sammen. Og så har en række af de æteriske olier jo også nogle skønne dufte. At vi har kunne udvide vores produktion med Smuuk Skin ansigtsolier bliver spændende’’.

smuuk-skin-ekspert-henrik | SMUUK skin

Henrik Toft Simonsen

ph.d, Farmaceut

Henrik har mere end 10 års erfaring med research indenfor mos og fotosyntetisk celle bioteknologi. Henrik har brugt 2 år på Cambridge University som post doc, har en PhD i naturprodukters kemi fra Københavns Universitet og er i dag forskerleder.

”Det har været et spændende projekt, tidligere har jeg kun skulle fokusere på én planteolies egenskaber, men i dette projekt har vi skulle vurdere og undersøge mange planteoliers funktion og eventuelle synergetiske effekter på hudens bakterier’.