Stine Sjöberg – Sygeplejerske

Hvad er din tilgang til skønhed?

For mig skal skønhed ses i et helhedsperspektiv. Det handler både om det fysiske og mentale, om at bevæge sig, have det godt med sig selv og sin krop og fylde sit liv med ting som har en positiv indvirkning på én. Det er vigtigt for mig, at gøre hvad jeg kan for at holde mig sund, både ved at dyrke motion og spise sundt, men også at tilføre kroppen de ekstra vitaminer og næringsstoffer, som kan være svært at få fra kosten alene. Huden er et af vores største organer, den udsættes for meget i løbet af en dag, den skal holde i mange år og derfor er det også vigtigt at passe på den. Skønhed starter som bekendt indefra.

Hvorfor bruger du Smuuk Skin?

Jeg bruger Smuuk Skin blandt andet fordi produkterne har en dokumenteret effekt. I mit fag er stort set alt evidensbaseret og det skal min hud- og hårpleje også gerne være. Muligheden for at kombinere den ydre pleje ved brug af Smuuk Skins naturlige olier og samtidig styrke huden indefra med vitaminer, er for mig helt optimalt. Derudover har jeg døjet meget med knækket og spaltet hår efter et par graviditeter, hvilket er derfor jeg bruger Smuuk Skins Hair Booster.
Sidst men ikke mindst, synes jeg, at det er skønt at den veldokumenteret effekt går hånd i hånd med Smuuk Skins æstetisk fine produkter, som man har lyst til at have stående fremme.

Hvad er dine 3 bedste skønhedstips?

1. Mit bedste skønhedstip er helt sikkert at man skal være glad for den man er, og huske at gøre noget godt for sig selv. Om det er at vinterbade, løbe en tur eller få en ansigtsbehandling. Det at forkæle sig selv giver en skøn velvære.
2. Rens og plej ansigtet hver aften, med f.eks en god cleansing foam og serum/olie. Og vær opmærksom på at kroppen også har brug for indre pleje, i form af vitaminer og mineraler for at give glød og booste den naturlige skønhed indefra.
3. Drik rigeligt – vi kommer ikke uden om at kroppen har brug for vand og søvn. Det er om noget vigtigt at huske på.


NavnStine SjöbergTitelSygeplejerske