Ninna Skakon – Kostvejleder og personlig træner

Hvad er din tilgang til skønhed?

Skønhed skal være naturligt og lækkert. Jeg elsker at forkæle mig selv med lækre produkter. Alle fortjener at føle skønhed både indeni og udenpå. At føle os tilpasse i vores kroppe er vigtigt for vores velvære. Personligt har jeg det meget bedre i min krop, når jeg lever og spiser sundt. Det giver mig glæde og overskud og mere energi i hverdagen. Ikke sagt, at jeg aldrig spiser “usundt”, men jeg kan helt sikkert mærke forskel på min krop, når jeg spiser sundt og behandler min krop ordentligt.

I forbindelse med min uddannelse, “Ernæring og sundhed”, ved jeg, at vi i Danmark desværre ikke får den mængde vitaminer og mineraler, som vores krop har brug for. Især i en verden hvor kost og træning er i fokus er det vigtigt, at vi har ekstra fokus på at give vores krop det, den har brug for.

Hvorfor bruger du Smuuk Skin?

Når man træner meget, som jeg gør, sveder man selvsagt en del, og derfor har hud, hår og krop brug for ekstra forkælelse for at se sund, frisk og lækker ud. Derfor bruger jeg Smuuk Skin PureSkin skønhedstabletter og ansigtsolie. Derudover tager jeg Smuuk Skin HairBooster for at give mit hår de bedste forudsætninger og styrke håret fra rod til spids. Jeg synes det er nogle super lækre produkter, der lever op til det, de siger, og ingredienserne er dokumenterede med påvist effekt. Med min faglige baggrund er det noget jeg går meget op i.

Hvad er dine 3 bedste skønhedstips?

1. Det er vigtigt at behandle sin krop pænt, imens man er ung, så den også har det godt som gammel, både udenpå og indeni.
2. Vær realistisk og sæt dig nogle mål, du kan leve op til.
3. Vær god ved dig selv, din krop, og dit velvære.


NavnNinna SkakonTitelKostvejleder og personlig træner