Emily Salomon – Blogger

Hvad er din tilgang til skønhed?

For mig er skønhed mange ting eller snarere mange ting, der hænger sammen. Det er nært beslægtet med sundhed og at passe på og tage sig af sig selv. Hele vejen rundt. Ved god og kærlig pleje af og omsorg overfor sig selv. Ved at bevæge sig, nære kroppen med gode ting, nyde, få nok søvn, få slappet af osv. Det er også glæde og venlighed. Glade og omsorgsfulde mennesker er de smukkeste, hvis man spørger mig. Og så er skønhed selvfølgelig også vores ydre og hvordan vi tager os af det. Jeg elsker at passe på mig selv og ikke mindst nørde skønhedprodukter og ditto kosttilskud. Skønhed kommer, bogstaveligt talt, også indefra.

Hvorfor bruger du Smuuk Skin?

Fordi jeg gerne vil supplere min ydre hudpleje med gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler indefra. Man kan smøre nok så meget lækkert på huden, men hvis ikke man drikker nok vand og får ordentlige byggesten indefra, så er man kun halvvejs. De kosttilskud jeg tager, skal indeholde ingredienser med dokumenteret effekt og selvfølgelig i en tilstrækkelig mængde sådan som Smuuk Skin gør. Og med chance for at lyde overfladisk, så synes jeg også det er herligt, at Smuuk Skins produkter er så pæne, at jeg har lyst til at have mine kosttilskud stående fremme, sådan at jeg rent faktisk husker at tage dem.

Hvad er dine 3 bedste skønhedstips?

1. Det hedder ikke skønhedssøvn for ingenting og det allerbedste (og kedeligste) og billigste skønhedstip er at sove tilstrækkeligt og regelmæssigt. Altså få sine 7-9 timer HVER nat og også helst indenfor samme tid.
2. Spise godt og varieret. Masser af gode sager fra planteriget og i så mange farver som muligt. Altså når det kommer til frugt og grønt, her tæller vingummier desværre ikke. Jeg tror også på effekten af nydelse, så spiser ofte ting som kage eller en croissant kun af den årsag, men min basiskost er overvejende sund og så supplerer jeg med gode kosttilskud, der kan give mig et ekstra boost. Eksempelvis døjer jeg med notorisk dehydreret hud og derfor tager jeg Hydraboost fra Smuuk Skin.
3. Rens og plej din hud efter aftensmaden. Ingen gider rense makeup af og smøre olie/serum/creme på når først Ole Lukøje har meldt sin ankomst og man er dødtræt/allerede faldet i søvn på sofaen. Hvis man vil i gang med en god hudplejerutine, er det derfor mit råd, at man gør det tidligere på aftenen, mens man stadig har overskud.


NavnEmily SalomonTitelBlogger